🔹میوه ها و سبزیجات سرشار از آنتیاکسیدان هستند که از سیستم ایمنی بدن محافظت میکنند.
🔹از انواع میوه ها با رنگ های مختلف مانند زغال اخته، هلو و انگور در برنامه های غذایی مبتلایان به اچآیوی/ایدز گنجانده شود.
🔹توصیه بر مصرف مایعات کافی و مقادیر مناسبی از منابع پروتئینی بدون چربی در این بیماران
🔹لزوم مصرف کمتر چربیهای اشباع و ترانس و دریافت مقادیر متناسبی از چربی های غیر اشباع
🔹کربوهیدراتها مهمترین منبع تأمین کننده انرژی برای بدن هستند.
🔹کربوهیدراتهای موجود در غلات سبوسدار نظیر برنج قهوهای و نان گندم سبوسدار، نان جو و حبوبات منبع غذایی خوبی محسوب میشوند.
#من_هم_تست_اچ_آی_وی_میدهم