رفتن به محتوای اصلی
x

🔹میوه ها و سبزیجات سرشار از آنتی‌اکسیدان هستند که از سیستم ایمنی بدن محافظت می‌کنند.

🔹از انواع میوه ها با رنگ های مختلف مانند زغال اخته، هلو و انگور در برنامه های غذایی مبتلایان به اچ‌آی‌وی/ایدز گنجانده شود.

🔹توصیه بر مصرف مایعات کافی و مقادیر مناسبی از منابع پروتئینی بدون چربی در این بیماران

🔹لزوم مصرف کمتر چربی‌های اشباع و ترانس و دریافت مقادیر متناسبی از چربی های غیر اشباع

🔹کربوهیدرات‌ها مهمترین منبع تأمین کننده انرژی برای بدن هستند.

🔹کربوهیدرات‌های موجود در غلات سبوس‌دار نظیر برنج قهوه‌ای و نان گندم سبوس‌دار، نان جو و حبوبات منبع غذایی خوبی محسوب می‌شوند.

#من_هم_تست_اچ_آی_وی_میدهم