آغاز طرح سنجش و ارزیابی وضعیت سلامت در ۵۲۰۰۰ نوآموزان بدو ورود به دبستان

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان ،سنجش و ارزیابی وضعیت سلامت ۵۲۰۰۰  نوآموز بدو ورود به دبستان از مرداد ماه آغاز خواهد شد.

هفته جهانی جمعیت

۱۱ ژوئیه برابر با ۲۱ تیرماه مصادف با روز جهانی جمعیت است که این روز با هدف آگاهی از مسائل مرتبط با جمعیت نامگذاری شده است.

شهروندان باید مسئولیت اجتماعی خود در قبال کرونا را بپذیرند

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان ،رییس مرکز بهداشت و معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: شهروندان باید مسئولیت اجتماعی خود در قبال کرونا را بپذیرند و با رعایت همه جانبه پروتکل‌های بهداشتی و موازین پیشگیرانه از بیماری کرونا مانع گسترش بیش از پیش آن شوند.

شیوه برگزاری مراسم‌ ماه محرم منوط به شیوع بیماری کرونا / سناریو فعلی برگزاری با رعایت ضوابط بهداشتی است

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان ، دکتر کمال حیدری در  نشست خبری با حضور اصحاب رسانه اظهار داشت: ابتدا باور همه این بود با گرم شدن هوا ویروس کرونا از بین می‌رود ولی بر خلاف این تصور با گرم شدن هوا اتفاقا شاهد موج شدید گسترش این ویروس در استان­‌های گرمسیری بودیم.

دستمان در برخورد با متخلفان باز است/ ​​​​​​​تغییر استراتژی مقابله با کرونا

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان ، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه در حال حاضر، دستمان در برخورد با کسانی که پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نمی‌کنند، باز است، گفت: اکنون نظارت‌ها ارشادی تنبیهی است.

پروتکل‌های بهداشتی در صنایع اجرا می‌شود

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان ،مدیر گروه واحد بهداشت حرفه‌ای مرکز بهداشت استان بیان کرد: حدود یک هزار صنعت با اشتغال بالای ۲۵ نفر در استان وجود دارد به همین منظور کارشناسان بهداشت حرفه‌ای با تشکیلات منسجم در راستای مقابله با کرونا در این صنایع حضور دارند.

مشایخ تصریح کرد: در کشور بیشترین کارشناسان بهداشت حرفه‌ای را استان اصفهان جذب کرد و در این راستا مقام اول را کسب کردیم.

صفحه‌ها

اشتراک در معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت استان RSS