روز شمار هفته ملی سلامت بانوان ایران اعلام شد

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان : هفته ملی سلامت بانوان ایران (سبا) (۳۰-۲۴ مهرماه) امسال با در نظر گرفتن شرایط همه گیری کووید۱۹ و با موضوع «سلامت زنان در دوره کرونا» برگزار می شود.

اگر چه شواهد ملی و بین المللی حاکی از آن است که در همه گیری  کووید ۱۹، خطر مستقیم بیشتری، سلامتی و حیات مردان را تهدید می کند، اما تاثیر  طولانی مدت این همه گیری، بر سلامت جسمی، روانی و اجتماعی زنان می تواند آسیبهای جدی به خانواده و جامعه وارد کند.

۲۸ مهرماه روز جهانی مبارزه با پوکی استخوان:

رفتار ویروس کرونا تابعی از رفتار اجتماعی ما

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: با گذر زمان و افزایش سهل انگاری و عادی نگاری مردم قطعاً کرونا ویروس با سرعت بیشتری انتقال پیدا می کند.

به گزارش  روابط عمومی ، دکترکمال حیدری  تاکید کرد: متاسفانه در دو هفته اخیر شاهد ابتلای افراد در رده های سنی جوان بوده ایم  که این آمار درگیری نسل جوان بسیار نگران کننده می باشد.
وی هشدار داد: در حال حاضر در بحرانی ترین شرایط ابتلا به ویروس کرونا هستیم و آمار و ارقام موید این موضوع است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در خصوص  محدودیت‌های اعمال شده، بیان کرد: گرچه اندکی به این محدودیت ها توجه شده، اما این بی توجهی ها برآورده کننده انتظارات حوزه سلامت نیست.

ابلاغ بخشنامه تخلفات اداری کارمندان در ایام شیوع بیماری کرونا

وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، پیرو بخشنامه  ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا که به تایید ریاست محترم جمهوری رسیده است ، اعمال مجازات به دلیل عدم رعایت شیوه نامه های بهداشتی در (حوزه اداری) به شرح زیر اعلام نمود:

کارگروه کنترل وپیشگیری کووید۱۹

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان : کارگروه کنترل وپیشگیری کووید ۱۹در هفته جاری با حضور کلیه مسئولین واحدهای ستادی و نمایندگان معاونت درمان -غذا ودارو وتشکیل گردید.

روز جهانی فشارخون -۲۶ مهر ۱۳۹۹(۱۷ اکتبر ۲۰۲۰)

موضوع امسال « فشارخونتان را اندازه گیری و آن را کنترل کنید تا عمر طولانی تری داشته باشید »

«Measure your blood Pressure, Control it, live longer

طبق مطالعه بار جهاني بيماري ها، فشارخون بالا خطر مهم  مرگ و ناتواني در دنياست. يكي از موانع مهم در كنترل مؤثر فشارخون بالا عدم اطلاع مردم از بالا بودن ميزان فشارخون خودشان است. در حالی که اقدامات ساده اي براي ادغام ارزيابي معمول فشارخون در ارائه خدمات بهداشتی درمانی، مدارس، دانشگاه ها و محل هاي كار، جامعه و نيز تمام جوامع، وجود دارد که مي تواند نقش مهمي در شناسایی و درمان این بیماری داشته باشد..