previous pauseresume next

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان: قرنطینه خانگی را حتی در روز سیزده بدر نیز ترک نکنیم.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، انتشار گسترده ویروس کرونا در جامعه را نتیجه شلوغی شب عید دانست و گفت: همانطور که شاهد بودیم، مردم در شب عید به شدت در جامعه حضور داشتند و در نتیجه، ویروس خیلی گسترده پخش شد، اگر به بهانه دیدار بزرگترهای فامیل یا سیزده بدر زنجیره انسانی انتقال کرونا ادامه یابد، یعنی خودمان با دست خودمان زمان قرنطینه را طولانی تر کرده ایم و در نتیجه وضعیت اقتصادی و روحی مردم به هم می ریزد.

انتقال ویروس کرونا از طریق هوا درست نیست .

دکتر جهانپور، سخنگوی وزارت بهداشت گفت: موضوع انتقال ویروس کرونا از طریق هوا (به جز بخش‌های بستری مبتلایان و به طورخاص ICU) درست نیست.

همبستگی ملی ، سلامت همگانی

همشهریان گرامی

جهت بررسی وضعیت خود وخانواده نسبت به بیماری کرونا به سامانه salamat.gov.ir مراجعه نمایید.

همین الان ؟

نکات تازه ای که در مورد کرونا ویروس جدید باید بدانید.

با افزایش مطالعات و کارهای تحقیقاتی اخیرا مشخص شده است که بهترین دما برای کروناویروس ۲۶ تا ۲۷ درجه سانتی‌گراد است.کروناویروس در دمای یاد شده می‌تواند تا ۴ روز عمر کرده و به راحتی از بین نخواهد رفت.

بایدها ونبایدهای استفاده از ماسک ومواد ضدعفونی کننده در مقابله با ویروس کرونای جدید

رییس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: با توجه به اینکه دست ها با سطوح مختلف در تماس هستند، از تماس دست با چشم، دهان و بینی اجتناب شده و به طور مداوم با آب و صابون شسته شوند.

پیام های آموزشی در خصوص بیماری های تنفسی (سرماخوردگی ،آنفولانزا ،کرونا ویروس)

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت به نقل از واحد آموزش سلامت مرکز بهداشت استان برای آگاهی از راه های پیشگیری وآخرین وضعیت بیماری کرونا ویروس جدید ۲۰۱۹،فقط به اطلاعیه ها وپیام های وزارت بهداشت کشور توجه کنید وبه اطلاعاتی که توسط منابع غیر موثق در خصوص گسترش بیماری کرونا ویروس جدید از طریق فضای مجازی منتشر می شود اعتماد نکنید.

صفحه‌ها

اشتراک در معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت استان RSS