قابل توجه متقاضیان محترم واکسن کرونا جهت سفر خارج از کشور

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان اصفهان :تاکنون هیچ گونه مجوزی از وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی در مورد واکسیناسیون مسافران عازم خارج از کشور صادر نشده و سهمیه ای نیز برای این منظور اختصاص نیافته است . بدیهی است پیگیری جدی در این زمینه ادامه دارد و به محض وصول نتیجه در همین صفحه اطلاع رسانی خواهد شد .

پایان کارازمایی بالینی فاز سوم واکسن کرونای کونژوگه

مراسم اختتامیه کارازمایی بالینی فاز سوم واکسن کرونای کونژوگه، دوشنبه ۱۷ خردادماه، در مرکز مهارت های بالینی واقع در اسکرین لب دانشگاه برگزار شد.
 در این مراسم که با حضور رییس دانشگاه، معاون بهداشتی و رییس مرکز بهداشت استان و جمعی از مسئولین دانشگاهی برگزار گردید، از دست اندرکاران و عوامل اجرایی این کارآزمایی تقدیر و تشکر گردید.

برگزاری صد و چهارمین جلسه کمیته دانشگاهی ارتقاء سلامت مادر و نوزاد

صد و چهارمین جلسه کمیته دانشگاهی ارتقاء سلامت مادر و نوزاد در روز چهارشنبه ۵ خرداد ماه ۱۴۰۰ با حضور اعضا در دفتر ریاست دانشگاه برگزار گردید.

روز جهانی تیروئید "پیام های بهداشتی در مورد تیروئید"

تیروئید غده ‏ای کوچک و پروانه ‏ای شکل است که در بخش پایینی گردن قرار دارد. وظیفه اصلی غده تیروئید ساخت، ذخیره و آزاد سازی هورمون است. هورمون‏های تیروئید بسیاری از اعمال حیاتی بدن مانند متابولیسم انرژی، ضربان قلب و دمای بدن را کنترل می‏ کنند و روی وزن، ذهن و نیز دوره‌های قاعدگی و باروری تاثیر می‏ گذارند. وجود ید برای سنتز هورمون­های تیروئید اهمیت اساسی دارد. کمبود ید در دوران بارداری سبب سقط جنین، زایمان زودرس، تولد نوزاد مرده، اختلال رشد مغزی جنین، تولد نوزاد با عقب­ ماندگی ذهنی ، جسمی، کری و لالی می­ شود. کمبود ید در دوران کودکی سبب کاهش بهره ­ی هوشی و عقب ماندگی ذهنی، تاخیر و یا توقف رشد، ناتوانی جسمی،کم کاری تیروئید ، اختلالات عضلانی، تکلمی و شنوایی و تاخیر رشد در اندام حرکتی می­ شود.خستگی زودرس و کاهش کارایی از دیگر پیامد های کم کاری تیروئید در اثر کمبود ید است .

روزشمار هفته ملی بدون دخانیات

هر ساله به مناسبت گرامیداشت روز جهانی بدون دخانیات در تاریخ ۳۱ ماه می، اقدامات هماهنگ و گسترده ای در سراسر جهان برای تنویر افکار عمومی در خصوص مضرات استعمال دخانیات، ترفندهای صنایع دخانی و اهمیت ترک دخانیات انجام می شود.
سازمان جهانی بهداشت، شعار امسال را "تعهد برای ترک دخانیات commit to quit" و با هدف تمرکز بر افزایش آگاهی عمومی به خصوص جوانان در خصوص تاثیرات مضر مصرف دخانیات از سرطان تا بیماری های تنفسی مزمن، اهمیت کاهش و ترک مصرف دخانیات و خطرات مواجهه با دود دست دوم و سوم، نامگذاری کرده است.

تاکید برايفاي نقش پرسنل مامايي در مديريت بيماري كوويد ١٩ در مراسم كشوري روز جهاني ماما

مراسم كشوري روز جهاني ماما، چهارشنبه ١٥ ارديبهشت ماه مصادف با پنجم ماه مي،  به صورت مجازي با حضور مسئولين مربوطه در وزارت بهداشت، روسا و معاونين دانشگاههاي علوم پزشكي كشور و مسئولين امور مامايي حوزه درمان و بهداشت دانشگاهها برگزار گرديد.

صفحه‌ها

اشتراک در معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت استان RSS