previous pauseresume next

بازدیداز مراکز در حال احداث توانبخشی کودکان مبتلا با اختلالات طیف اتیسم توسط واحد سلامت کودکان گروه سلامت خانواده و جمعیت

واحد سلامت کودکان گروه سلامت خانواده و جمعیت معاونت بهداشتی از مراکز در حال احداث توانبخشی کودکان مبتلا با اختلالات طیف اتیسم بازدید بعمل آورد.

برگزاری آزمون آسکی از مراقبین در منزل از نوزاد پرخطرتوسط واحد سلامت کودکان گروه سلامت خانواده و جمعیت

واحد سلامت کودکان گروه سلامت خانواده و جمعیت معاونت بهداشتی آزمون آسکی از مراقبین در منزل از نوزاد پرخطر را برگزار کرد.

به منظور بررسی آگاهی و عملکرد مراقبین در منزل در تاریخ ۹۸/۱۱/۱ آزمون آسکی و تئوری با همکاری دانشکده پزشکی و پرستاری و مامایی در اتاق پراتیک گروه اطفال برگزار شد. در طی آزمون مهارت و آگاهی مراقبین در منزل بر اساس مراقبت عملی و توضیحات تئوری که متناسب با سناریوی تعیین شده ارائه می گردید، بررسی شد.

بازدید ازاجرای برنامه " آموزش و توانمندسازی دانش آموزان در زمینه مباحث سلامت در برنامه بوم مدارس "

با توجه به اجرای برنامه " آموزش  و توانمندسازی دانش آموزان در زمینه مباحث سلامت در برنامه بوم مدارس " ، بازدید مشترکی از مدارس توسط ریاست مرکز بهداشت استان ، نماینده دفتر امور اجتماعی فرهنگی استانداری ، رئیس گروه بررسی محتوا و رئیس اداره سلامت و تندرستی اداره کل آموزش و پرورش، بعمل آمد.

جلسه بررسی توزیع مشکلات فراورده های لبنی استان

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان جلسه بررسی توزیع مشکلات فراورده های لبنی استان با حضور آقای دکتر حیدری معاون بهداشتی ،کارشناسان دفتر امور اجتماعی استانداری،اتاق اصناف اصفهان ،اتحادیه فروشندگان مواد غذایی ،سرپرست بهداشت محیط معاونت بهداشتی و سایر کارشناسان ذیربط در معاونت بهداشتی برگزار شد.

اعزام وفعالیت تیم های پزشکی دانشگاه به مناطق سیل زده سیستان وبلوچستان

تیم بسیج استادان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان (بسیج جامعه پزشکی) به همراه تیم  امداد پزشکی منجی، هلال احمر و آستان قدس رضوی استان اصفهان، به مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان اعزام و به معاینه بیماران در روستاها پرداختند.

درروزهای آلوده بیشتر از قبل مراقب کودکان باشیم .

یک فوق تخصص ریه وبیماری های کودکان  گفت: کودکان بیشتر از گروه‌های سنی دیگر در خطر ابتلا به بیماری‌های تنفسی که بر اثر آلودگی هوا ایجاد می‌شود، قرار دارند.

صفحه‌ها

اشتراک در معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت استان RSS