تن پیام به شرح ذیل است :

بسمه تعالی
حفظ تندرستی و رهایی از رنج و بیماری یکی از مهمترین مسائلی است که همواره در طول تاریخ ، فکر بشر را بخود مشغول نموده است، با پیشرفت علم و دانش و شناخت عوامل بیماریزا و تاثیر آن بر تندرستی، انسان آموخت که باید در محیط پاکیزه و سالم زندگی کند و از آنچه سلامتی او را به خطر می اندازد اجتناب نماید .
در این میان آنچه بیش از همه در برقراری و حفظ این امنیت و آسایش  رخ می نمایاند، فعالیت مجدانه کارشناسان بهداشت محیط می باشد که با تلاشی شبانه روزی در ارتقاء بهداشت  و حفظ سلامت آحاد جامعه می کوشند.
به همین منظور و به بهانه فرارسیدن چهارم مهر ماه مصادف با روز جهانی بهداشت محیط با شعار ((آمادگی برای سلامت جامعه در هرمکان و در هرزمان )) این روز را به تمامی تلاشگران عرصه بهداشت محیط که با تمامی کاستی ها و مشکلات، خدمت به مردم را برگزیده اند ، تبریک عرض نموده و از خداوند متعال برای ایشان  موفقیت و تندرستی را مسئلت می نمایم .