رفتن به محتوای اصلی
x

🔹 بایدها و نبایدهای تغذیه‌ای هنگام آلودگی هوا

🔻دکتر اسلامیان، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

🟢مایعات به میزان قابل توجهی اثرات مخرب آلودگی هوا بر سلامت را کاهش می‌دهد.

🟢حداقل هشت لیوان آب در روز نوشیده و از آبمیوه‌ های طبیعی بجای آبمیوه صنعتی استفاده کنید.

🟢استفاده از نوشیدنی‌ها و غذاهای حاوی کافئین را به حداقل برسانید.

🟢میوه‌ها و سبزیجات زرد و نارنجی سرشار از ویتامین A هستند.

🟢استفاده از شیر در روزهای آلوده توصیه می‌شود.

🟢منابع غذایی حاوی امگا 3 را افزایش دهید.

🟢در هوای آلوده ورزش و فعالیت نکنید.