🔹 بایدها و نبایدهای تغذیهای هنگام آلودگی هوا
🔻دکتر اسلامیان، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:
🟢مایعات به میزان قابل توجهی اثرات مخرب آلودگی هوا بر سلامت را کاهش میدهد.
🟢حداقل هشت لیوان آب در روز نوشیده و از آبمیوه های طبیعی بجای آبمیوه صنعتی استفاده کنید.
🟢استفاده از نوشیدنیها و غذاهای حاوی کافئین را به حداقل برسانید.
🟢میوهها و سبزیجات زرد و نارنجی سرشار از ویتامین A هستند.
🟢استفاده از شیر در روزهای آلوده توصیه میشود.
🟢منابع غذایی حاوی امگا 3 را افزایش دهید.
🟢در هوای آلوده ورزش و فعالیت نکنید.