( amoozeshgah )
( حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده ساندویچ های سرد آماده مصرف)
دستور العمل نحوه تکمیل و ارائه اظهارنامه بی خطر ساز پسماند عفونی و تیز و برنده
راهنمای آموزشی دستورالعمل پایش و نظارت در برنامه ابتکارات جامعه
آئين نامه نحوه تاسيس و بهره برداري بيمارستانها (2)
راهنمای برنامه های پیش نیازی و شرایط خوب ساخت برای سلامت و ایمنی مواد غذایی
دستورالعمل اجرایی ضوابط دریافت پروانه شرکت های خدماتی مبارزه با حشرات
راهنمای بهداشت محیط آزمایشگاه های تشخیص طبی
دستورالعمل اجراي طرح راه اندازی مرکز مبارزه با دخانیات
دستورالعمل ارزیابی عملکرد و پایش میکروبی،شیمیایی و مکانیکی دستگاه های غیر سوز بی خطر ساز پسماند
راهنمای بهداشت محیط مراکز جراحی محدود و سرپایی
دستورالعمل آزمون های باکتریولوژی آب آشامیدنی
دستورالعمل تاسیس و فعالیت بهداشت عمومی و اصناف
دستورالعمل تغذیه در مراکز عمومی طبخ و توزیع غذا و رستوران ها
ghanun_mavad_khordani_ashamidani
راهنمای دستورالعمل جامع بهداشت کشاورزی ایران
دستورالعمل ضوابط بهداشتی مشاغل خانگی مجاز
راهنمای کشوری مدیریت فاضلاب بیمارستانی
راهنمای محاسبه تایین و اعلام شاخص کیفیت هوا
دستورالعمل مدیریت اجرایی پسماندهایزشکی ویژه در بیمارستان ها و مراکز درمانی
راهنمای مدیریت بهداشت محیط در بلایا و شرایط اضطراری
ایین نامه اجرایی اصلاح ماده 13 قانون مواد خوردنی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی
دستورالعمل نمونه برداری از استخر های
راهنمای معاینات سلامت شغلی کارکنان مراکز بهداشتی - درمانی
ایین نامه اجرایی قانون مدیریت پسماند ها (2)
دستورالعمل نمونه برداری از فاضلاب
راهنمای نظارت بر سامانه تامین آب آشامیدنی
ایین نامه نحوه نگهداری حیوانات اهلی
ضوابط و روشهاي مديريت اجرايي پسماندهاي پزشكي و پسماندهاي واب
آیین نامه اجرایی قانون جامع کنترل و مبارزه ملی با دخانیات
راهنما و دستورالعمل انتخاب و نحوه تهیه دستگاههای غیر سوز بی
قانون تعزیرات حکومتی امور بهداشتی و درمانی
راهنما و دستورالعمل بهداشت پرتو کاران
قانون جامع آنترل و مبارزه ملي با دخانيات
آیین نامه مقررات بهداشتی آرامستان ها