پیام تبریک دکتر گله داری معاونت محترم بهداشتی و رئیس مرکزبهداشت استان به مناسبت روز جهانی ماما

5 ماه می مصادف با 15 اردیبهشت ماه هر سال، تحت عنوان "روز جهانی ماما" شناخته شده است. روز ماما فرصت مغتنمی است برای نگاهی جامع به جایگاه مامایی در نظام سلامت کشور، ارزیابی اقدامات صورت گرفته و برنامه ریزی برای پیمودن راهی که در پیش روست. جامعه ی مامایی از یک سو با ایفای نقش محوری خود در تامین سلامت زنان و نوزادان یکی از اصلی ترین حلقه های تامین سلامت خانواده را تشکیل می دهد و از سوی دیگر، بازویی پرتوان در اجرای قانون حمایت خانواده و جوانی جمعیت است که بدون همکاری ارزشمند و دلسوزانه ی ایشان مسیر ارتقائ سلامت باروری طی نخواهد شد.

این روز را به تمامی ماماهای توانمند و پرتلاش که دانش و مهارت حرفه ای را به زیور اخلاص و ایثار آراسته اند، تبریک و تهنیت عرض نموده و با توجه به شعار امسال روز جهانی ماما با عنوان "مامایی صد سال پیشرفت" بر گسترش خدمات با کیفیت مامایی، شامل مراقبت های برنامه های سلامت مادران، باروری، میانسالان، سالمندان، کودکان و نوزادان، جوانان و نوجوانان تاکید می نماییم.

مامایی هنر است. هنری که که علم را به خدمت می‌گیرد‌‌ تا عشق را در معرکۀ راز و تجلیگاه آفرینش به نمایش گذارد.

سلامتی و توفیق روزافزون کلیه همکاران محترم ماما شاغل در کلیه ی بخش های ارایه دهنده خدمت را از درگاه ایزد منان آرزومندیم.