previous pauseresume next

ترویج تغذیه سالم در رادیواصفهان

روزهای پنج شنبه ساعت ۱۱-۱۰صبح  روش پخت و تهیه غذاهای بومی سالم استان  در صدای مرکز اصفهان

دهمین کمیته راهبردی سلامت سالمندان

بر اساس گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت استان دهمین کمیته راهبردی سلامت سالمندان در تاریخ ۱ خرداد ۱۳۹۷ در دفتر ریاست محترم دانشگاه با حضور معاونین ریاست دانشگاه  و روسای دانشکده ها ونماینده های آنها و همچنین  ریاست شبکه بهداشت ۱ و ۲ اصفهان برگزار گردید

توصیه های تغذیه ای در ماه مبارک رمضان

ƒافطار را با مایعات گرمی مانند شیر ولرم، چای کمرنگ و یا آب جوش آغاز کنید و جهت تامین قندخون مورد نیاز بدن خود از قندهای طبیعی مانند (۳-۱) عدد خرما استفاده نمایید، به این ترتیب از افزایش ناگهانی قندخون پیشگیری شده و اشتها نیز کنترل خواهد شد.

توصیه های تغذیه ای در وعدۀ سحری:

ƒ توصیه می شود جهت تنظیم برنامۀ غذایی سالم و منطبق با داروی مصرفی(درصورت وجود بیماری خصوصا دیابت)، قبل از شروع ماه مبارک رمضان حتما به کارشناس تغذیه مراجعه نمایید.

مصرف کدامیک از موادغذایی در ماه مبارک رمضان توصیه نمی شود؟

ƒحتی الامکان از  مصرف مواد غذایی سریع الهضم مانند قندهای ساده (قند، نبات، شکر) و موادغذایی شیرین و متداول مانند زولبیا- بامیه، شله زرد، حلوا و ... خودداری کنید، چرا که بر خلاف تصور عموم نه تنها منجر به کاهش احساس گرسنگی و حفظ قندخون نخواهند شد، بلکه با افزایش ناگهانی قندخون منجر به تشدید عوارض بیماری هایی مثل دیابت خواهد شد.

نکات مهم تغذیه ای در وعدۀ شام برای روزه داران:

ƒ بهتر است غذای اصلی خود را مدتی پس از افطار اولیة سبک میل نمایید؛ بنابراین توصیه می شود مصرف شام (۱.۵-۱) ساعت پس از وعدۀ افطار باشد.

صفحه‌ها

اشتراک در معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت استان RSS