رفتن به محتوای اصلی
x

🔻 نقش نان و غلات در پیشگیری و درمان سندرم متابولیک
🕗 ۸ الی ۱۳
🔻 نانوای ماهر، نان سالم
🕗 ۸ تا ۱۰
🔻 پخت نان حجیم سبوس دار
🕙 ۱۰ الی ۱۲
🔻 غذاهای فرآوری شده با آرد گندم و غلات در بیماری دیابت
🕐 ۱۳ الی ۱۵
🔻 نان های فراسودمند
🕒 ۱۵ الی ۱۷

🎁 مسابقه ایده های دانشجویی و دانش‌آموزی

محورها :
🔻مصرف بهینه نان و کاهش ضایعات
🔻محصولات و خدمات نوين
🔻شناسايي بازارها و کسب و کارهای نوین
🔻تركيبات جديد سودمند 
🔻فرآيندهاي نوين توليد
🔻طراحی و بسته بندي محصولات 
و سایر موارد مرتبط

🗓 مهلت ثبت نام و ارسال ایده 
۲۷ فروردین ماه ۱۴۰۴

📌 به آدرس :
Mbiology.products@gmail.com

📜 همراه با ارائه گواهی نامه معتبر به شرکت کنندگان کارگاه ها و ارسال کنندگان مقاله

💻سایت کنگره 
https://healthybread.ui.ac.ir