برگزاری نشست خبری معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی به مناسبت پویش ملی تغذیه سالم با شعار نان و سلامتی
این نشست باحضور دکتر رضایی معاون فنی مرکز بهداشت استان، ریاست دانشکده تغذیه و صنایع غذایی، مدیر روابط عمومی معاونت بهداشت، مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه، دبیرستاد سلامت و امنیت غذایی استان و اصحاب رسانه استان اصفهان در روز چهارشنبه نوزدهم آذرماه با موضوع نان و سلامتی برگزار گردید.
این جلسه با بیانات دکتر رضایی معاون فنی مرکز بهداشت استان آغاز شد؛ ایشان به مباحثی همچون اهداف پویش ملی تغذیه سالم و اهمیت اصلاح الگوی مصرف نان، جایگاه نان در تغذیه، اهمیت مصرف نان سالم و کامل، مضرات مصرف نان سفید و فواید مصرف نان کامل و مهمترین چالش های موجود در بحث نان اشاره داشتند.
در ادامه مهندس میرجهانیان رئیس گروه سلامت محیط مرکز بهداشت استان و دکتر روحانی به مواردی از جمله اهمیت اجرای این برنامه و اصلاح سیاستگزاری در بحث نان اشاره نمودند.
در پایان و در طول جلسه به سوالات و چالش های اصحاب رسانه در این خصوص پاسخ داده شد.