رفتن به محتوای اصلی
x

کمیته پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود ید(IDD)

در روز چهارشنبه 12 شهریور ماه با حضور دکتر رضایی معاون فنی مرکز بهداشت استان، رئیس مرکز تحقیقات غدد و متابولیسم دانشگاه ، نماینده دانشکده تغذیه دانشگاه ، نماینده معاونت غذا و دارو، رئیس گروه بهبود تغذیه و مدیران گروه های فنی مرکز بهداشت استان در محل معاونت بهداشت دانشگاه برگزار گردید. 

در ابتدا دکتر رضایی در خصوص اهداف برنامه و روند اجرایی آن در استان توضیحاتی ایراد فرمودند. در ادامه مسئول گروه بهبود تغذیه شرایط  فعلی استان را تحلیل نموده و مشکلات و چالش ها را تفسیر نمودند، سپس دکتر سیاوش توضیحاتی پیرامون عواقب مصرف ناکافی ید بیان نمودند. 

در پایان جلسه با پیشنهادات مدعوین درجهت ارتقاء شاخص های مربوط به برنامه خاتمه یافت.