همایش معاونان بهداشت دانشگاه های علوم پزشکی کشور در مشهد

اولین همایش معاونان بهداشت دانشگاه­ ها‏ و دانشکده­ های علوم پزشکی کشور از تاریخ 17 اردیبهشت ماه با حضور معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مشهد شروع بکار کرد.

دکتر کمال حیدری در نشست با معاون و مدیران بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن قدردانی از مجاهدت ها و تلاش های کادر بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد بعنوان خط مقدم پیشگیری و کنترل کووید 19 با اشاره به برنامه های کلان حوزه بهداشت به توسعه و تقویت نظام شبکه، پزشکی خانوادگی همگانی ، اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، استفاده بهینه از اعتبارات برنامه ای حوزه بهداشت ، انتصاب معاونین بهداشت شایسته و وارد به امور بهداشتی و مدیران کارآمد تاکید نمود.

اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، تیببن سیاست های وزارت بهداشت در سال جاری و چشم انداز معاونت بهداشت در سال 1401 از محورهای مهم این همایش می باشد.

این همایش تا 19 اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت.