مراسم تکریم و معارفه معاون بهداشتی و رییس مرکز بهداشت استان

شنبه اول آبان ماه، با حضور سرپرست دانشگاه، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و مدیر دفتر ریاست و روابط عمومی , و تعدادی از مسئولین دانشگاه، مراسم تکریم و معارفه معاونین قدیم و جدید بهداشتی برگزار شد.

در این مراسم که مسئولین و کارکنان معاونت بهداشتی نیز حضور داشتند، دکتر شیرانی طی سخنانی اولویت و برنامه اصلی دانشگاه را مبارزه با کرونا و خصوصا برنامه ریزی برای واکسیناسیون و دستیابی به پوشش بالای آن عنوان نمود .

وی با بیان اینکه سلامتی حق مسلم مردم است خاطر نشان کرد: وظیفه حاکمیت برنامه ریزی جهت تامین حفظ و ارتقای سلامت آحاد جامعه می باشد و کارتیمی یکی از راهکارهای بهره وری و فایق آمدن بر چالش های سلامت است.

دکتر شیرانی همچنین فعالیت و اقدامات همکاران بهداشت در عرصه مبارزه با کووید  19 را که با همه کاستی ها، برحسب وظیفه، مسئولیت پذیر و تلاشگر هستند، درخشان عنوان کرد.

شایان ذکر است در این مراسم سرپرست دانشگاه ضمن تشکر از زحمات دکتر حیدری معاون سابق بهداشتی در زمان تصدی مسئولیت فوق،  دکتر محمد مهدی امین معاون جدید را معرفی و برای وی ارزوی موفقیت در عرصه بهداشت و سلامت مردم نمود.