x

حضور دکتر حمید گله داری معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت استان در برنامه پزشکی سیب در راستای تبیین قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت

در راستای تبیین قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، جناب آقای دکتر حمید گله داری معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و رئیس مرکز بهداشت‌ استان و دبیر قرارگاه جوانی جمعیت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان روز سه شنبه 1401/04/20 در برنامه پزشکی سیب در شبکه استانی سیمای اصفهان  حضور یافتند.
ایشان با تاکید بر اینکه مساله جمعیتی اولویت نظام و مقام معظم رهبری می باشد آمار وضعیت موجود جمعیتی و شاخص های مرتبط با آن،  جایگاه استان نسبت به میانگین کشوری و سایراستان ها را بیان نمودند.همچنین گزارشی از عملکرد قرارگاه جوانی جمعیت  و کمیته های تحت پوشش آن در دانشگاه(کمیته مراقبت و درمان،کمیته بهداشت، کمیته فرهنگی، کمیته پشتیبانی و هوشمندسازی، کمیته علمی، کمیته حقوقی،کمیته بیمه،کمیته رسانه و تبلیغات،کمیته رصد و پایش)، وضعیت اجرای مواد قانونی مرتبط در حوزه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و مدیریت اجرای آن ارائه نمودند.