برگزاری یکصد و نهمین جلسه کمیته دانشگاهی ارتقاء سلامت مادر و نوزاد

این کمیته در روز دوشنبه 13 تیرماه 1401 با حضور اعضا در دفتر ریاست دانشگاه برگزار گردید.
در این نشست در راستای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، روند اجرایی دستورعمل کشوری موارد مجاز بستن لوله های رحمی بررسی و مواردی پیرامون دستورعمل کشوری بررسی ناهنجاری های کروموزومی جنین در مادران باردار مراجعه کننده به متخصصین زنان مطرح گردید. سپس در پیگیری مصوبات نشست قبلی، شاخص های مقایسه ای پوشش خدمات مراقبتی پیش از باردای تا پس از زایمان در حوزه بهداشت و جایگاه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در کشور در این زمینه ارایه گردید. در ادامه سامانه ی آنلاین معرفی مادران باردار تحت مراقبت بخش خصوصی به حوزه ی بهداشت رونمایی و راهکارهای پیشنهادی در راستای اصلاح فرآیندهای ارایه خدمات، در راستای پیشگیری از مرگ مادر باردار مصوب گردید.