برگزاری کمیته بیماری های منتقله از آب و غذا در معاونت بهداشتی استان
این کمیته در تاریخ ۱۴۰۱/۳/۲۵ با حضور معاون فنی و مسئولین و کارشناسان محترم واحدهای بهداشت محیط، اموراداری، فناوری و اطلاعات، آزمایشگاه، مدیریت خطر بلایا، آموزش سلامت، روابط عمومی و مبارزه با بیماری های واگیر با موضوع بررسی وضعیت 10 سال اخیر استان اصفهان در حوزه بیماری های واگیر و مرور نقاط قوت، ضعف، فرصت و تهدید تشکیل شد و مقرر گردید در شهرستان های تابعه آمادگی لازم از نظر بیماریابی، تست های تشخیصی و مراقبت بیماران تقویت گردد.