رفتن به محتوای اصلی
x

برگزاری کمیته استانی پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود ید (IDD)

در تاریخ بیستم آذر ماه جلسه کمیته استانی پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود ید (IDD) درسالن امام هادی(ع) معاونت  بهداشتی برگزار گردید.

این جلسه که به همت گروه بهبود تغذیه جامعه و با حضور معاون فنی معاونت بهداشت دکتر زینلیان، جمعی از اساتید از جمله دکتر سیاوش رئیس مرکز تحقیقات غدد و متابولیسم ،دکتر میرشاهزاده متخصص غدد  و پزشک هیپوتیروئیدی مرکز  تحقیقات غدد و متابولیسم ، دکتر صانعی هیات علمی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، کارشناسان مواد غذایی معاونت غذا و دارو مهندس دهقانی و مهندس محمدی مسئولین  و کارشناسان واحد های فنی برگزار گردید.

در ابتدای جلسه دکتر زینلیان  پس از خیر مقدم به بیان اهداف تشکیل جلسه پرداختند.در ادامه خانم منوچهری مدیرگروه بهبود تغذیه جامعه به اهمیت اختلالات ناشی از کمبود ید اشاره نمودند و در ادامه خانم رحیمی کارشناس گروه بهبود تغذیه با اشاره به پیشینه برنامه در خصوص روند اجرا و پایش و چالش های در پیش رو اشاره نمودند و سپس مدعوین جلسه به بیان نقطه نظرات خود در این خصوص پرداختند.