برگزاری دومین جلسه از سلسله نشست های  هم اندیشی اساتید دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

در راستای تبیین و اجرایی نمودن قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و آموزش ذی نفعان کلیدی، دومین جلسه از سلسله نشست های هم اندیشی اساتید با موضوع "ابعاد روانشناختی فرزند آوری" در روز دوشنبه ۱۴۰۱.۳.۳۰ در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان (تالار رویش) برگزار گردید.
در ابتدا جناب آقای دکتر زینلیان معاون محترم فنی معاونت بهداشتی اصفهان ضمن خیر مقدم به حاضرین با اشاره به خلاصه ای از نشست اول، به بیان اهداف نشست جلسه دوم و تاثیر در فرزند آوری و صیانت از جمعیت پرداختند.
در ادامه اساتید محترم  دانشکده روان شناسی دانشگاه اصفهان، جناب آقای دکتر امیر قمرانی، جناب آقای دکتر سالار فرامرزی و جناب آقای دکتر احمد عابدی به مسائل و ابعاد مختلف روانشناختی فرزند اوری با تاکید بر مساله تک فرزندی با بیان نظرات اندیشمندان مختلف وپژوهش های مرتبط در این حوزه  پرداختند.