برگزاری اولین کارگروه استانی«ارتقاء کیفیت نان»
در روز چهارشنبه مورخ 16 آذرماه باحضور دکتر زینلیان معاون فنی مرکز بهداشت، مدیران و کارشناسان گروههای بهبود تغذیه و بهداشت محیط وهمچنین نمایندگان ادارات و سازمانهای مرتبط(استانداری استان اصفهان، دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، سلامتکده طب سنتی، غذا و دارو، اداره کل استاندارد، اداره کل غله، شهرک علمی تحقیقاتی، انجمن کارفرمایان کارخانجات آرد استان و اتحادیه صنف نانوایان) کارگروهی استانی با هدف ارتقا کیفیت نان در سالن اجتماعات امام هادی(ع) معاونت بهداشت تشکیل گردید.