اولین کارگاه توانمندسازی کارشناسان تغذیه
این کارگاه در روز شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۲ برای هر چه بیشتر آشنایی به نقش کارشناسان تغذیه در ترویج الگوی تغذیه صحیح و پیشگیری و کنترل بیماری های غیر واگیر و سؤ تغذیه و لزوم توانمندسازی این گروه پیراپزشکی در زمینه بکارگیری به روزترین اطلاعات و مهارت ها جهت بهبود کیفیت ارائه خدمات تغذیه ای به افراد مبتلا به این بیماری ها؛ همزمان با سایر دانشگاه های کشور؛ با موضوعات« رژیم درمانی در دیابت» و « سؤتغذیه کودکان » توسط گروه بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت استان اصفهان برگزار شد.
این نشست که با حضور دکتر پارسا معاون فنی مرکز بهداشت استان اصفهان و همکاری اعضای هیئت علمی دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و با حضور تمامی کارشناسان تغذیه ستادی و مراکز خدمات جامع سلامت۲۰ شهرستان تابعه به مدت ۸ساعت در تالار زیتون مرکز مطالعه و توسعه آموزش پزشکی برگزار گردید و ضمن اعلام انتظارات از شرکت کنندگان، به سوالات آنان پاسخ داده شد.