اولین جلسه قرارگاه سلامت و جوانی جمعیت به مناسبت هفته ملی جمعیت در دفتر ریاست محترم دانشگاه برگزار گردید

در راستای ابلاغ راه اندازی قرارگاه تعالی سلامت و جوانی جمعیت در دانشگاههای علوم پزشکی کشور توسط وزیر محترم بهداشت،اولین جلسه قرارگاه در سال 1401 با عنایت به اهمیت و ضرورت موضوع در تاریخ 1401/02/20 در دفتر ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار گردید.

در ابتدا جناب آقای دکتر شیرانی بر اهمیت موضوع جمعیت و وظیفه قانونی و شرعی همه مسئولین و پرسنل اشاره و برلزوم اجرایی سازی ساختار و تشکیل کمیته های مربوطه با استفاده از کلیه ظرفیت های درون و برون بخشی دانشگاه  در راستای آموزش و تشویق فرزندآوری طبق قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت تاکید نمودند. در ادامه جناب آقای دکتر گله داری معاون محترم بهداشتی دانشگاه به عنوان دبیر قرارگاه به تبیین ساختار قرارگاه، کمیته های مربوطه و همچنین گرامیداشت هفته ملی جمعیت (24 لغایت30 اردیبهشت ماه) و دستورالعمل اجرایی مربوطه و لزوم همکاری کلیه معاونت ها با معاونت بهداشتی در این راستا پرداختند.