رفتن به محتوای اصلی
x

جلسه تغذیه بالینی و اولویت های پژوهشی تغذیه در بخش سلامت برگزار شد

این نشست روز شنبه مورخ ۱۴۰۲٫۰۴٫۱۷  با حضور معاون فنی معاونت بهداشت، معاون پژوهشی و مدیر گروه تغذیه بالینی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، مسئول امور پژوهشی، مسئول برنامه دیابت و فشار خون، کارشناس عوامل خطر بیماری های غیر واگیر، رییس و کارشناس گروه بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت استان  برگزار شد.

در این جلسه اعضا به بحث و تبادل نظر در زمینه راهکارهای موثر در پیشگیری و کنترل عوامل خطر تغذیه در بیماری های غیر واگیر و اهمیت پژوهش در مباحث مرتبط با حوزه تغذیه پرداختند.