اولین جلسه هماهنگی دانشگاهی " کاهش مخاطرات و آلودگی های محصولات غذایی" برگزار شد
در روز شنبه مورخ ۱۴۰۲٫۰۴٫۱۷ اولین جلسه هماهنگی دانشگاهی " کاهش مخاطرات و آلودگی های محصولات غذایی" با حضور مسئولین و کارشناسان گروههای بهبود تغذیه، بهداشت محیط، بهداشت حرفه ای، دبیر سلامت معاونت بهداشت، اساتید دانشکده تغذیه و نماینده معاونت غذا و دارو در محل دفتر معاون فنی مرکز بهداشت استان تشکیل گردید.
این جلسه بر هماهنگی و برنامه ریزی به منظور ایجاد زبان مشترک (ممانعت از همپوشانی) دراجرای برنامه های مرتبط با ایمنی غذا در کلیه سازمانها و ادارت مرتبط از مزرعه تا سفره تاکید گردید. بدین منظور مقرر شد گروه بهبود تغذیه هماهنگی های لازم در سطوح مختلف (درون بخشی، درون دانشگاهی و بین بخشی) را به عمل آورد.