به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان، اولین نشست طرح بهره گیری از فضاهای آموزشی  تحت پوشش آموزش و پرورش به عنوان پایگاه ورزشی محله محور روزچهارشنبه  ۹۹/۱۰/۱۷  برگزار گردید.

هدف این نشست  ارتقاء نشاط اجتماعی محله محور، عدالت در دسترسی با توجه به پراکندگی مدارس در همه محلات ، ایجاد یک پاتوق مناسب نوجوانان و جوانان و مکانی امن و قابل رصد و نظارت ، جهت دهی سازنده به شور و هیجان نوجوانان و جوانان ، ارتقاء سطح فعالیت فیزیکی در کلیه گروه های سنی جامعه ، کاهش عوامل خطربیماریهای قلبی عروقی  در کلیه گروه های سنی ، بهبود سلامت روانی در کلیه گروه های سنی با حضورارگان های درگیر( استانداری - سپاه صاحب الزمان – آموزش وپرورش – ورزشی تفریحی شهرداری – شهرداری – سازمان بسیج دانش آموزی – ورزش وجوانان – برنامه وبودجه ) در سالن اجتماعات مرکز بهداشت استان برگزار شد.در این جلسه بحث وتبادل نظردرخصوص استراتژیها ، ضوابط قانونی ، گام های اجرایی ونقش ارگان ها پیرامون بهره گیری از ظرفیت فرهنگی ، اجتماعی مدارس ، امکانات محله محوردر راستای ارتقاء فعالیت فیزیکی و نشاط جامعه صورت پذیرفت.