نشست هم اندیشی وهماهنگی عملیاتی شدن نفاهم نامه بین معاونت بهداشت و سازمان جهادکشاورزی

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان نشست هم اندیشی و هماهنگی عملیاتی شدن تفاهم نامه مشترک فی مابین معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ومدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان در تاریخ ۹۹/۶/۲۰ در محل دفتر معاون فنی برگزار گردید.

این نشست ، در راستای فرهنگ سازی تولید محصولات گواهی شده در جامعه روستایی و عشایری در قالب طرح هایی نظیر ایجاد باغچه های خانگی ، تولید سبزیجات و محصولات گواهی شده وبا استفاده از توان کارشناسی و امکانات طرفین و با تاکید بر استفاده از رسانه های انبوهی و آموزش های مجازی برگزار شد .