برگزاری کارگاه برنامه ریزی با رویکرد علمی - عملی در حل چالش های اخلاقی

کارگاه یک روزه برنامه ریزی با رویکرد علمی-عملی در حل چالشهای اخلاقی در حوزه معاونت بهداشتی ویژه مدیران و دبیران کمیته اخلاق شبکه روز دوشنبه مورخه۹۸.۱۱.۱۴ با حضور آقایان دکتر صادقیان معاون اجرایی مرکز بهداشت استان،دکتر شیری مسئول  آموزش سلامت،دکتر شمس استاد دانشگاه و دبیر  شورای اخلاق دانشگاه،دکتر کشاورزیان عضو کمیته اخلاق حوزه معاونت بهداشتی و مدرس اخلاق پزشکی دانشگاه و خانم دکتر یاوری مدرس اخلاق پزشکی دانشگاه برگزار گردید.

در این کارگاه به مباحث واهداف ،ضرورت توسعه اخلاق در حوزه سلامت و بهداشت با توجه به آئین نامه های کشوری،اخلاق در حوزه سلامت،فلوچارت نحوه حل یک مساله/مشکل اخلاق پزشکی در حوزه بهداشت اشاره گردید.در پایان جلسه به سوالات و مشکلات مطروحه توسط مدرسین پاسخ داده شد.