برگزاری کارگاه آموزشی افزایش نرخ باروری در راستای سیاست های جمعیتی

واحد باروری سالم گروه سلامت خانواده و جمعیت مرکز بهداشت استان اصفهان در روزهای چهارشنبه و پنج شنبه مورخ ۹۸/۱۱/۱۶,۱۷ اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی با عنوان " افزایش نرخ باروری در راستای سیاست های جمعیتی" نمود. این جلسه آموزشی با حضور کارشناسان مسئول بهداشت خانواده، کارشناسان باروری سالم، مربیان آموزش هنگام ازدواج و مربیان بهورزی شبکه های بهداشت و درمان شهرستان ها برگزار گردید.

در این کارگاه  دکتررضایی معاون فنی مرکز بهداشت استان ، خانم دکترکهن عضو هیئت عملی دانشکده پرستاری مامایی، خانم دکتر مینا معینی متخصص  مطالعات اعتیادخانم دکتر صادق رئیس گروه سلامت خانواده و جمعیت، خانم رحیمی کارشناس مسئول واحد سلامت مادران و خانم منصوری کارشناس مسئول واحد باروری سالم مرکز بهداشت استان به عنوان مدرسین برنامه حضور داشتند و آموزش های لازم پیرامون اهداف و وضعیت موجود، چالش های موجود در برنامه، راهکارهای فنی، سیاست های جمعیتی و تحکیم خانواده ، مشاوره هنگام ازدواج، مراقبت پیش از بارداری، فرزندآوری و معایب تک فرزندی، راهکارها و بررسی مداخلات لازم جهت کاهش سقط، ارائه راهکار و برنامه ریزی اجتماعی جهت رفع چالش های موجود، مشاوره فاصله گذاری مناسب بارداری ها و دستورالعمل های جدید باروری سالم به شرکت کنندگان ارائه گردید.