برگزاری دومین کارگروه تعاملات بین بخشی وعوامل خطر زیست محیطی

دومین کارگروه تعاملات بین بخشی و عوامل خطر زیست محیطی به ریاست  دکتر حیدری رئیس مرکز بهداشت استان، و با حضور معاون فنی مرکز بهداشت دکتر رضایی و دکتر امین  عضو هیئت علمی دانشکده بهداشت،اعضای  هیئت علمی مرکز تحقیقات محیط زیست و دانشکده بهداشت، و دیگر مدعوین از ارگان ها و سازمانهای مرتبط، در سالن اجتماعات مرکز بهداشت استان برگزار گردید.

در این جلسه  برنامه عملیاتی  اداره کل حفاظت محیط زیست استان و اقدامات انجام شده در این اداره کل در خصوص کاهش و کنترل عوامل خطر زیست محیطی تاثیرگذار بر کاهش بار بیماری های غیر واگیر،برنامه عملیاتی  سازمان صنعت، معدن، تجارت (صمت) استان و اقدامات انجام شده در این سازمان در خصوص کاهش ،توسط نمایندگان محترم سازمان های مربوطه و کنترل عوامل خطر زیست محیطی تاثیرگذار بر کاهش بار بیماری های غیر واگیر وگزارش بار بیماریهای غیر واگیر منتسب به آلودگی آب با تاکید بر شاخص DALY و سایر شاخص ها توسط دکتر ابراهیمی عضو هیئت علمی دانشکده بهداشت  ارائه گردید.همچنین مقرر گردید که زیر گروهی جهت بررسی وضعیت صنایع  خرد در داخل شهر با حضور نمایندگان شرکت شهرک های صنعتی،صنعت معدن تجارت،محیط زیست و شهرداری برگزار گردد.