اطلاعیه محلهای موردنیاز کمیسیون طرح رشته های بهداشت محیط و تغذیه -شهریور ماه ۱۳۹۸

فراخوان جذب مشمولین قانون خدمت پزشکان و پیراپزشکان (طرح)

در رشته های کارشناسی بهداشت محیط و علوم تغذیه

بدینوسیله به آگاهی می رساند سامانه جذب مشمولین قانون خدمت پزشکان و پیراپزشکان (سامانه رشد) از روز دوشنبه ۹۸/۶/۲۵ ساعت ۹ صبح لغایت روز شنبه ۹۸/۷/۶ ساعت ۹ صبح به آدرس tarhreg.behdasht.gov.ir  فعال می گردد.

به اطلاع می رساند مجوز جذب نیرو صرفاً در رشته های مذکور می باشد و جهت سایر رشته های بهداشتی فعلاً سهمیه تخصیص داده نشده است و در صورت اختصاص سهمیه در سایت معاونت بهداشتی-صفحه اصلی-مشمولین طرح اطلاع رسانی لازم صورت می پذیرد.

کارشناس بهداشت محیط

لنجان

نطنز

توجه.....توجه.....توجه

از این پس تقسیم مشمولین طرح صرفأ بر اساس امتیاز و نوبت ثبت نامی که در سامانه برای اولویت اول انتخابی مشاهده می شود انجام می گیرد. لذا بارگذاری مستندات کلیه موارد امتیازآور الزامی می باشد و در صورت ناقص بودن مدارک، دانشگاه هیچ مسوولیتی در قبال ثبت نام فرد نخواهد داشت و وضعیت ثبت نام این افراد به انصراف تغییر خواهد کرد.

در صورتیکه مجوزها (نیروی مورد نیاز هر مرکز) با الویتهای اول افراد تکمیل نگردد، جهت انتخاب افراد به ترتیب اولویتهای دوم تا چهارم آنها بررسی خواهد شد.

مهم* متقاضیانی که قبلا در سامانه طرح ثبت نام نموده اند، در صورتیکه بخواهند اولویت های خود را تغییر دهند لازم است مجددا با کد رهگیری وارد سامانه شده و نسبت به ویرایش و ثبت اطلاعات مورد نظر اقدام نمایند که با این عمل امتیاز زمان انتظار را از دست می دهند. ولی در غیر اینصورت نیازی به ویرایش اطلاعات نیست.

*به زمان انتظار افراد نیز امتیاز تعلق می گیرد.

نتایج کمیسیون طرح حداکثر تا یکماه پس از ثبت نام به صورت تلفنی اعلام می گردد.

متقاضیان لازم است قبل از تکمیل فرم، کلیه بندهای مربوط به قوانین و مقررات نیروهای طرحی را مطالعه و سپس نسبت به ثبت نام اقدام نمایند. در صورت عدم رعایت هر یک از بندهای ذیل ، ثبت نام ایشان لغو و جایگزین به جای ایشان تعیین خواهد شد.در صورت نقص در مدارک ارسالی جهت ثبت نام ، مدارک بررسی نخواهد شد و جایگزین به جای ایشان تعیین خواهد شد. در صورت عدم بارگذاری فرم های تعهد پس از قبولی در موعد مقرر، جایگزین به جای ایشان معرفی خواهد شد.

نکته : جهت آگاهی از وصول اطلاعات فراغت از تحصیل خود از سوی دانشگاه محل تحصیل به وزارت بهداشت قبل از ثبت نام اینترنتی در سایت کمسیون طرح با مراجعه به سایت تامین و توزیع نیروی انسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به آدرس http://tarh.behdasht.gov.ir/‎ قسمت تائید فراغت از تحصیل دانش آموختگان را کلیک نموده و با وارد نمودن کد ملی از وصول اطلاعات تحصیلی خود اطمینان حاصل نمایید .سپس در صورت اعلام فراغت از تحصیل از سوی دانشگاه محل تحصیل به سیستم جامع مدیریت طرح سایت وزارت بهداشت نسبت به ثبت نام اینترنتی درکمسیون طرح اقدام نمایید.

*با توجه به محدود بودن سهمیه ها و محدودیت های موجود، لازم است کلیه متقاضیان با دقت نظر و پس از بررسی های لازم، مرکز مورد نظر خود را انتخاب نموده زیرا پس از اعلام نتایج ،در صورت انصراف و یا درخواست جابجایی با توجه به تکمیل فرم تعهد توسط ایشان از شرکت در کمیسیون های استان اصفهان محروم خواهند شد.

* امکان جابجایی و انتقال در طی دوره طرح وجود ندارد.

مهم* به خانم هایی که باردار هستند توصیه می شود از آنجا که مراکز و واحدها از شروع به کار آنان خودداری می نمایند، در ثبت نام طرح شرکت ننموده و طرح خود را به بعد از وضع حمل موکول نمایند.

* مدارک لازم جهت شرکت و تکمیل اطلاعات ثبت نام (ارسال مدارک از طریق آپلود در سایت طرح):

۱) اسکن عکس ۴×۳ ، رنگی و پشت زمینه سفید(حداکثر حجم kb۶۰)

۲) اسکن از اصل شناسنامه (صفحه اول و دوم)

۳) اسکن از اصل کارت ملی (پشت و رو)

۴) فرم تسویه حساب به روز از صندوق رفاه دانشجویی{ساختمان شماره ۴ ، صندوق رفاه دانشجویی(صرفا متعلق به کلیه فارغ التحصیلان دانشگاههای دولتی می باشد)}

۵) تصاویر گواهی پایان تحصیلات دو مقطع تحصیلی (دوره ابتدایی ، راهنمایی یا دبیرستان(جهت استفاده از سهمیه بومی بودن)

تبصره۱: لازم به توضیح است بومی به فردی اطلاق می شود که محل تولد و یا محل صدور شناسنامه نامبرده صادره از محل مورد نظر باشد و یا دو مقطع از سه مقطع تحصیلی را فرد در آن شهرستان گذرانده باشد.

تبصره۲ : مقاطع تحصیلی عبارت است از : مقطع دبستان ، راهنمایی و دبیرستان . ضمنا پیش دانشگاهی جزء مقاطع تحصیلی محسوب  نمی گردد.

تبصره۳: فردی متاهل تلقی می گردد که ازدواج وی ثبت قانونی گردیده و در شناسنامه زوجین مراتب ازدواج دائم آنها قید گردیده باشد .

۶) تصویر کارت شناسایی شهداء ، جانبازان و ایثارگران برای افرادی که مشمول امتیاز می باشند .

۷) اسکن کارت پایان خدمت(جهت آقایان-پشت و رو)

تبصره۴: صرفاً آقایانی که با مدرک تحصیلی دیپلم به خدمت سربازی اعزام شده اند و یا از خدمت سربازی معاف گردیده اند ، می توانند طرح بگذرانند و چنانچه با مدرک تحصیلی فوق دیپلم و بالاتر سربازی رفته باشند صرفاً مدت زمان کسری خدمت سربازی را می توانند در قالب طرح بگذرانند.

۸) و مدارکی که مربوط به سایر عوامل امتیاز آور می باشد.

*) حداکثر حجم مجاز فایل ۲۰۰ کیلوبایت است. در صورت انتخاب فایل با حجم بیشتر بارگذاری صورت نمی گیرد.

حداقل ابعاد تصویر (طول و عرض) قابل قبول ۳۰۰ پیکسل است.

* درصورت بروز هرگونه مشکل با تلفن ۹-۳۴۴۷۶۰۶۰ داخلی ۲۱۷ تماس حاصل نمایید .