previous pauseresume next

                    

نشست خبری هفته سلامت

معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در آستانه فرا رسیدن هفته سلامت (۷-۱ اردیبهشت ماه)، اقدام به برگزاری نشست خبری با حضور آقای یاحی معاون محترم سیاسی امنیتی استانداری ، آقای دکتر صدری ریاست محترم مرکز بهداشت استان، آقای دکتر حسن خانی مدیر محترم روابط عمومی دانشگاه و همچنین تعدادی از مسئولین دانشگاهی و جمعی از اصحاب رسانه نمود.

پیام تبریک مسئول گروه امور آزمایشگاههای مرکز بهداشت استان به مناسبت فرا رسیدن روز علوم آزمایشگاهی

فرا رسیدن سال نو همیشه نوید بخش افکار نو، کردار نو و تصمیم نو برای آینده است، آینده ای که همه امید داریم بهتر از گذشته باشد.

برگزاری برنامه ارزیابی کنترل کیفیت خارجی مراکز رپید اچ آی وی در فروردین ماه سال جاری

با توجه به ضرورت اجرای برنامه ارزیابی خارجی کیفیت جهت اطمینان از صحت نتایج آزمایش های غربالگری اچ آی وی، شناسایی مشکلات مراکز رپید و ارتقاء کیفیت عملکرد آنها ، با پیگیری کارشناسان ستادی این حوزه و به همت آزمایشگاه مرجع سلامت اولین  دوره برنامه ارزیابی خارجی کیفیت رپید تست اچ آی وی،  در فروردین  ماه سال جاری برگزار گردید.

پلمپ مرکز غیر مجاز صدور گواهی عدم اعتیاد

با توجه به وصول گزارش مبنی بر صدور گواهی عدم اعتیاد در مرکز ترک اعتیاد قطره واقع در خمینی شهر که بدون مجوز و تخلف در صدور اسناد دولتی می باشد

سومین روز جلسه آموزشی توانمندسازی مراقبین سلامت خانواده ویژه برنامه پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر جهت مربیان مبارزه با بیماری های بهورزی

سومین روز جلسه آموزشی «توانمندسازی مراقبین سلامت خانواده بر اساس تحول حوزه بهداشت ویژه برنامه پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر» جهت مربیان مبارزه با بیماری های بهورزی در تاریخ ۲۴فروردین۹۴ در معاونت بهداشتی برگزار گردید.

برگزاری نشست سالانه مجمع خیرین بهداشت و سلامت استان

پنجشنبه ۲۰ فروردین ماه،‌ نشست سالانه مجمع خیرین بهداشت و سلامت استان با حضور رئیس دانشگاه، معاون بهداشتی دانشگاه، رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان، بعضی از مدیران ارشد، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل انجمن خیرین بهداشت و سلامت شهرستان ها، خیریه های بهداشتی درمانی، پزشکان، کارشناسان و اعضاء مجمع خیرین بهداشت و سلامت امام هادی(ع) برگزار شد.

صفحه‌ها

  • نکات ضروری برای محدود کردن نمک در بدن

    * سر سفره از نمکدان استفاده نکنید.

    * بر چسب مواد غذایی را حتماً بخوانید تا از میزان نمک موجود در آن ها مطلع شوید.

  • سبزی ها و میوه های تازه فواید زیادی دارند و توصیه می شود روزانه حداقل ۵ وعده از آن ها مصرف کنید و اما گاهی بی توجهی به نکته های بهداشتی هنگام خرید، شستشو و نگهداری این مواد باعث ایجاد آلودگی محصول و بیماری می شود.

  • غذای خوب، غذایی است که ترکیب آن موافق با نیازهای تغذیه ای بدن باشد و در عین حال سالم و بدون آلودگی به مصرف انسان رسیده باشد. تغذیه نادرست همیشه از کمبود مواد مغذی حاصل نمی شود، بلکه در بسیاری از موارد غذای خوب و کافی با دست انسان به غذای آلوده یا بی ارزش و بالاخره زیان بخش تبدیل می شود.

  • رستوران داران با نوع غذایی که به مصرف کننده عرضه می کنند نقش مهمی در سلامت جامعه دارند. در حال حاضر اضافه وزن و چاقی، دیابت، بیماری های قلبی و عروقی، فشارخون بالا، چربی خون بالا و انواع سرطان ها در کشور ما شایع است. مهمترین علل آن مصرف مقادیر زیاد عوامل خطر ایجاد کننده این بیماری ها شامل نمک، روغن و قند و شکر و همچنین عدم فعالیت بدنی کافی می باشد.

  • تغذیه سالم کودکان و نوجوانان اهمیت ویژه ای برای رشد و تکامل دارد و می تواند از مشکلات سلامتی مثل کم وزنی، کوتاه قدی، اضافه وزن و چاقی، کمبود ریزمغذی ها و پوسیدگی دندان پیشگیری کند.

  • بیماری در سکوت شکل می گیرد و به تدریج و شاید هم ناگهان خود را به رخ می کشد. اما هر غیاب سلامتی در همان نطفه گرفتن با زمزمه هایی بر آنست ما را از خود مطلع کند ولی در غوغای زندگی سعی بر آن داریم این زمزمه را نشنویم و یا نادیده بگیریم.

اشتراک در معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت استان RSS

تماس با ما

اصفهان ، خیابان ابن سینا ، جنب بیمارستان امین ، حوزه معاونت بهداشتی

 

پست الکترونیکی :

 

Health@mui.ac.ir