برگزاری سومین جلسه از سلسله نشست های هم اندیشی اساتید دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

در راستای تبیین و اجرایی نمودن قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و آموزش ذی نفعان کلیدی، سومین جلسه از سلسله نشست های هم اندیشی اساتید با موضوع "ترغیب جوانان به ازدواج" در روز دوشنبه  1401.04.20  در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان (تالارشهید دکتر بهشتی) برگزار گردید.
در ابتدا جناب آقای دکتر زینلیان معاون محترم فنی معاونت بهداشتی اصفهان ضمن خیر مقدم به حاضرین با اشاره به ساختار و تشکیل قرارگاه جوانی جمعیت در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به بیان خلاصه ای از نشست اول و دوم و اهداف این سلسله نشست ها در راستای اجرایی سازی قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و جوان سازی جمعیت  پرداختند.
در ادامه اساتید محترم دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و دانشگاه اصفهان، جناب آقای دکتر باقریان، جناب آقای دکتر ابراهیمی و جناب آقای دکتر کجباف به مسائل و ابعاد مختلف گرایش/عدم گرایش جوانان به ازدواج با تاکید بر مسائل روانشناختی پرداختند.

در پایان  نشست نیز سخنرانان  طی پرسش و پاسخ به سئوالات حاضرین پاسخ دادند.