برگزاری اولین جلسه از سلسله نشست های هم اندیشی اساتید با موضوع "بحران جمعیت و بررسی ابعاد اجتماعی آن" در سال 1401"

در راستای تبیین و اجرایی نمودن قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و آموزش ذی نفعان کلیدی اولین  جلسه از سلسله نشست های  هم اندیشی اساتید با موضوع "بحران جمعیت و بررسی ابعاد اجتماعی آن"  در روز چهار شنبه 1401/03/18 در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ( تالار رویش ) برگزار گردید.
در ابتدا جناب آقای دکتر زینلیان معاون محترم فنی معاونت بهداشتی اصفهان ضمن خیر مقدم به حاضرین به بیان اهمیت و دلیل برگزاری این گونه سلسله نشست ها پرداخته و اعلام نمودند این جلسات با موضوعات مختلف در حیطه جمعیت برنامه ریزی و اجرا خواهد شد. همچنین مطالبی در زمینه جمعیت؛ وضعیت موجود، چالش های پیش رو و اقدامات وزارت بهداشت ایراد فرمودند. جناب آقای دکتر صدری مشاور و رئیس اتاق فکر نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی نیز به اهمیت و نقش قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در تشویق زوجین به فرزند آوری و تسهیلات و گروه مخاطبین این قانون پرداختند. در ادامه جناب آقای دکتر علی ربانی خوراسگانی استاد گروه علوم اجتماعی دانشگاه اصفهان نیز ابعاد اجتماعی موثر در کاهش و افزایش جمعیت  و نظرات اندیشمندان مختلف در این زمینه  را بیان نمودند. در پایان  نشست نیز سخنرانان  طی پرسش و پاسخ به سئوالات حاضرین پاسخ دادند.