پوشش واکسیناسیون در اصفهان به 53 درصد رسید

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان شنبه 15 آبان ماه، طی سخنانی با بیان اینکه پوشش واکسیناسیون در اصفهان به 53 درصد رسیده است گفت: ۵۳.۶۲ درصد از افراد بالای ۱۲ سال در استان اصفهان با تزریق هر دو دوز واکسن کرونا واکسینه شده اند و ۷۲.۶۹ درصد نیز نوبت اول واکسن را دریافت کرده‌اند.

دکتر پژمان عقدک افزود: در گروه سنی 12 تا 18 سال نیز 64.61 درصد نوبت اول واکسن را تزریق کرده اند و 31.47 درصد هر دو نوبت واکسن را تزریق کرده و واکسینه شده اند.

وی با بیان اینکه در شبانه روز گذشته، 9 نفر بیمار قطعی و مشکوک مبتلا به کرونا در استان اصفهان فوت کرده اند، ادامه داد: با فوت این بیماران، آمار مرگ و میر کرونا در استان اصفهان به 16 هزار و 651 نفر رسید.

دکتر عقدک به شناسایی 90 مورد ابتلای قطعی به کرونا در استان در شبانه روز گذشته اشاره واضافه نمود: 141 بیمار در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در 22 شهرستان استان (به جز کاشان و آران و بیدگل) بستری شدند، همچنین طی این مدت 178 بیمار بهبود یافته از بیمارستان مرخص شدند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به اینکه هم اکنون 1038 بیمار کووید 19 در بیمارستان های استان بستری هستند، خاطرنشان کرد: از این تعداد حال 197 بیمار وخیم است و در بخش های "آی سی یو" بیمارستان ها بستری می باشند.

گفتنی است بر اساس جدیدترین رنگ بندی کروناییِ شهرستان های زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، از روز شنبه 15 آبان ماه، شهرستان های تیران و کرون، بوئین میاندشت، چادگان، خمینی شهر، خور و بیابانک، دهاقان، سمیرم، فریدن، فریدونشهر، شاهین شهر و میمه، گلپایگان، خوانسار، فلاورجان، لنجان و نائین در وضعیت زرد کرونا قرار گرفته اند.

همچنین، شهرستان های اصفهان، اردستان، شهرضا، نطنز، نجف آباد نیز در وضعیت نارنجی می باشند.

شایان ذکر است مبارکه تنها شهرستان استان اصفهان می باشد که در وضعیت قرمز کرونا قرار گرفته و همه محدودیت های وضعیت قرمز کرونا شامل شهروندان این شهر می شود.

شهرستان برخوار نیز همچنان تنها نقطه آبی استان اصفهان است.