یازدهمین کمیته مرگ و میر کودکان ۵۹-۱ ماهه معاونت بهداشتی

واحد سلامت کودکان گروه سلامت خانواده و جمعیت مرکز بهداشت استان یازدهمین کمیته مرگ و میر کودکان ۵۹-۱ ماهه معاونت بهداشتی را برگزار کرد.

روز یکشنبه ۹۷/۶/۲۵ یازدهمین کمیته مرگ و میر کودکان ۵۹-۱ ماهه معاونت بهداشتی با حضور معاون فنی، نماینده گروه اطفال دانشکده پزشکی، مدیر گروه سلامت خانواده وجمعیت، مسئول واحد بیماریهای واگیر، مسئول واحد بهورزی، کارشناس مسئول کودکان، کارشناس مسئول واحد آمار، کارشناسان واحد غیر واگیر، کارشناس واحد بهداشت محیط و کارشناس کودکان معاونت بهداشتی در دفتر معاون محترم فنی مرکز بهداشت استان تشکیل شد. در ابتدا معاون محترم فنی درخصوص اهمیت طراحی مداخلات توسط واحدهای فنی مطالبی را ارائه نمودند. سپس مدیر گروه سلامت خانواده دستور کار جلسه را بیان کردند و در ادامه شاخص های مرگ و میر نوزادان وکودکان زیر ۵ سال را به تفصیل تحلیل و با مشارکت اعضا جلسه مداخلاتی در این راستا به شرح ذیل تدوین گردید. جلسه با ذکر صلوات در ساعت ۱۲:۳۰ پایان یافت.

1. طی دعوت از مدیران شبکه ها و رؤسای بیمارستان هایی که روند مرگ و میر آنها طی چند سال گذشته سیر صعودی داشته است علل افزایش شاخص های مرگ و میر مورد بررسی قرار گیرد.
  2. علل مرگ نوزدان شهرستان هایی که روند مرگ و میر آنها طی چند سال گذشته سیر صعودی داشته است استخراج شود.
  3. جلسه مشترک با ریاست بیمارستان امام حسین و واحد های بهداشت روان و سلامت کودکان در خصوص کودک آزاری برگزار گردد.