گزارش برگزاری پانزدهمین کمیته دانشگاهی ارتقاء سلامت کودکان

شانزدهمین کمیته دانشگاهی ارتقاء سلامت کودکان ساعت ۱۰ صبح روز دوشنبه سوم مهرماه با حضور سرکار خانم دکتر چنگیز (ریاست محترم دانشگاه) ، آقای دکتر برکاتی (ریاست محترم اداره سلامت کودکان)  و اعضای کمیته در محل دفتر ریاست دانشگاه برگزار گردید.

در ابتدا سرکار خانم دکتر چنگیز (ریاست محترم دانشگاه) ضمن خیر مقدم به اعضا، بر ضرورت ارتقا سلامت کودکان و طراحی مداخلات موثر تأکید نمودند.

سپس آقای دکتر برکاتی ضمن اشاره به اهمیت برنامه های سلامت کودکان،‌ پیرامون روند بررسی مرگ و میر کودکان، شاخص های کشوری مرگ و میر و برنامه جامع تکامل کودکان مطالبی را ایراد نمودند. در ادامه خانم دکتر صادق (مدیر محترم گروه سلامت خانواده و جمعیت معاونت بهداشتی) ضمن اشاره به عملکرد مرکز جامع تکامل کودکان مشکلات اجرایی مرکز را بیان کردند و خانم دکتر کاظمی (سوپر وایزر گفتار درمانی مرکز جامع تکامل) خلاصه ای از فعالیت های مرکز را طی سال ۹۲ تا ۹۶  ارائه نمودند.

سپس شاخص های مرگ و میر کودکان ۵۹-۱ ماهه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در سال ۹۵ ارائه گردید و مصوبات پانزدهمین کمیته (مورخ ۱۵/۸/۹۵) مورد بررسی قرار گرفت و هر یک از اعضا وضعیت اجرای مداخلات را شرح دادند.

مصوبات :

۱)   جهت تأمین نیروی انسانی مرکز جامع تکامل، با همکاری دانشکده مدیریت طراحی مدل انجام شود.

۲)   جلسات آموزشی کد بین المللی بیماری ها ویژه پزشکان، رزیدنت ها و کارشناسان مدارک پزشکی برگزار گردد.