کمیته آموزش فشارخون کارگروه کنترل بیماریهای قلبی و عروقی

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان ، در تاریخ ۹۶/۱۱/۱۷ زیر کمیته آموزش فشارخون کارگروه کنترل بیماریهای قلبی و عروقی که یکی از کارگروههای ۸ گانه کمیته دانشگاهی کنترل بیماریهای غیرواگیرمی باشد در محل دفترریاست محترم مرکز بهداشت استان و به ریاست معاون محترم فنی این حوزه برگزار گردید.

در این جلسه که با حضور جناب آقای دکتر خسروی ئیس محترم کارگروه کنترل بیماریهای قلبی و عروقی و با حضور کارشناسان مرکز تحقیقان پرفشاری خون و کارشناسان معاونت بهداشتی تشکیل گردید  با توجه به اهداف سند ملی غیرواگیر و نتایج بدست آمده از غربالگریهای سیستم بهداشتی و پژوهشهای مرکز تحقیقات ، مقرر گردیدآموزشهای کاربردی برای کلیه رده های سیستم بهداشتی و پزشکان عمومی و متخصص و عموم جامعه با کمک مرکز بهداشت و پژوهشکده انجام شود آموزشها از اسفند شروع و در سال ۱۳۹۷ نیز ادامه خواهد داشت.