کسب رتبه اول رضایتمندی مردمی توسط گروه مهندسی بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان برابر گزارش دریافت شده از مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان

و آموزش پزشکی، گروه مهندسی بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در نیمه اول سال ۱۳۹۶ در زمینه رسیدگی و پیگیری اخبارو شکایات مردمی که در سامانه بهداشت ۱۹۰ ثبت گردیده است ، حائز رتبه های ممتاز در بین دانشگاه های تیپ یک کشور گردیده که در این بین، رتبه اول درصد رضایتمندی مردمی به عنوان شاخص ترین رتبه حائز اهمیت ویژه می باشد.