کارگاه مدیریت منابع سلامت در برنامه تحول نظام سلامت و پزشک خانواده ویژه مدیران محترم شبکه و مسئولین امور مالی شبکه های بهداشت و درمان استان اصفهان

کارگاه «مدیریت منابع سلامت در برنامه تحول سلامت و پزشک خانواده » ویژه مدیران محترم شبکه و مسئولین امور مالی شبکه های بهداشت و درمان استان اصفهان در راستای توانمندسازی ایشان در تاریخ ۹۷/۹/۱۲ در محل معاونت بهداشتی با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی ، معاون بهداشت، مدیران امور مالی، بودجه و بازرسی دانشگاه برگزار گردید.

در این جلسه خانم دکتر چنگیز رئیس دانشگاه ، درخصوص لزوم و ضرورت مدیریت منابع و بازنگری مجدد فرآیندهای جاری بالاخص دوره های آموزشی، مأموریت های کارکنان، توزیع لوازم مصرفی با توجه به محدودیت های دانشگاه در منابع اعتباری توضیحاتی ارائه نمودند.