کارگاههای سلامت سالمندان ویژه پزشکان سالمندان

واحد سلامت سالمندان  در تاریخ ۱۰آبان ماه ۹۶ کارگاه یک روزه بیماریهای روماتولوژی و ارتوپدی در سالمندان را  در سالن اجتماعات  معاونت بهداشت ویژه پزشکان سالمندان شبکه های تابعه برگزارکرد.

در این کارگاه آموزشی ابتدا بیماری استئوپروز ( تشخیص، درمان و تفسیر اسکن استخوان در پوکی استخوان) توسط جناب آقای دکتر کریمی فر، هیئت علمی محترم دانشکده پزشکی و فوق تخصص روماتولوژی، پس از آن بازتوانی بیماریهای اسپینال و ورزشهای مناسب توسط جناب آقای دکتر کریمی هیئت علمی محترم دانشکده توانبخشی و دکترای فیزیوتراپی و سپس مبحث استئوآرتروز در سالمندان توسط جناب آقای دکتر موسوی هیئت علمی و فوق تخصص روماتولوژی  و در نهایت مبحث مشکلات شایع ارتوپدی و شکستگی ها در سالمندان توسط جناب آقای دکتر حمید نصر متخصص محترم ارتوپدی و فلوشیپ آرتروپلاستی  برگزار شد.

روز دوم بیماری ها و مشکلات شایع پوست در سالمندان با عناوین زیر برگزار گردید:

پس از قرائت آیات کلام ا.. مجید ابتدا بدخیمی های پوست توسط جناب آقای دکتر شاهمرادی، هیئت علمی محترم دانشکده پزشکی و متخصص پوست، پس از آن روند پیری پوست و فیزیوپاتولوژی آن  و همچنین مباحث خشکی و خارش پوس  در سالمندان توسط سرکار خانم دکتر صادقیان هیئت علمی محترم دانشکده پزشکی و متخصص پوست  و در نهایت مبحث عفونتهای پوستی در سالمندان توسط سرکار خانم دکتر میرزاده متخصص محترم عفونی برگزار گردید.