همایش پیاده روی در هوای بهاری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان ؛ در روز جمه ۹۶/۱۲/۱۸  مصادف با ولادت حضرت زهرای مرضیه (س) و روز بزرگداشت زن جمع کثیری از کارکنان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان مسیر سه کیلومتری از تالار ابن سینا تا مجموعه ورزشی این دانشگاه را به همراه خانواده های خود پیاده رفتند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در این همایش پیاده روی خانوداگی با بیان اینکه توسعه ورزش همگانی موجب پویایی و نشاط در جامعه می شود گفت: پیاده روی جایگزین مناسبی برای استفاده از وسایل نقلیه موتوری دودزاست .

خانم دکتر چنگیز با تاکید برحفظ سلامتی مردم با ورزش و پیاده روی افزود: در صورتی که مردم به فکر سلامت خودشان نباشند از دست پولدارترین دولتها هم کاری بر نخواهد آمد.

آقای دکتر کمال حیدری ، ریاست مرکز بهداشت استان و معاون بهداشتی دانشگاه همراه با سایر مسئولین دانشگاه نیز در این همایش و پیاده روی حضور داشتند .

گروه سلامت خانواده و جمعیت مرکز بهداشت استان به مناسبت هفته سلامت مردان در این همایش با برگزاری مسابقه ای در بین شرکت کنندگان و اهدا جوایز به تعداد قابل توجهی از برندگان حضورموثری داشنتد .