نظارت مدیران محترم برنامه سلامت نوزادان وزارت متبوع و چندین دانشگاه از برنامه مراقبت در منزل نوزادان

در تاریخ ۱۹ بهمن ماه ۹۵ کارشناسان محترم اداره سلامت نوزادان، جناب آقای دکتر حبیب الهی فوق تخصص نوزادان، جناب آقای دکتر لرنژاد متخصص کودکان ،

، سرکارخانم رشیدی و کارشناسان محترم برنامه سلامت نوزادان دانشگاه های علوم پزشکی گیلان و آذربایجان غربی از فرایند اجرای طرح پایلوت مراقبت درمنزل نوزادان نظارت نمودند. سپس جلسه ای برای ارائه مشکلات اجرای برنامه و نقطه نظرات در راستای رفع مشکلات و اجرایی نمودن این برنامه بصورت کشوری با حضور جناب آقای دکتر خدیوی معاون محترم مرکزبهداشت استان برگزار گردید.

اصفهان ، خیابان ابن سینا ، جنب بیمارستان امین ، حوزه معاونت بهداشتی

کد پستی : ۸۱۴۸۶۵۳۳۷۴