نظارت بسته خدمتی جدید گروه سنی کودکان در شهرستان های پایلوت

با توجه به اینکه بسته خدمتی گروه سنی کودکان در شهرستان نجف آباد از سال ۱۳۹۵ و در شهرستان برخوار از مرداد ماه ۱۳۹۶ اجرا گردیده است در تاریخ های ۸و ۹ شهریور ماه  نظارت از برنامه ها توسط ریاست محترم اداره سلامت کودکان جناب آقای دکتر برکاتی به همراه مدیر گروه سلامت خانواده و جمعیت و کارشناس مسئول کودکان انجام شد.

در تاریخ هشتم شهریور ماه  ابتدا ضمن حضور در ستاد شهرستان برخوار ، گزارشی از روند برنامه توسط مسئول بهداشت خانواده شهرستان  در حضور تیم پایشگر،  مدیر محترم  ، معاون محترم بهداشتی و کارشناسان محترم فنی واحدها  بیان گردید .  سپس از مرکز جامع سلامت نوایی نظارت به عمل آمد و مشکلات برنامه ( در بسته خدمتی و در سامانه سیب ) مورد بررسی قرارگرفت و مقرر شد به منظور پایش برنامه با توجه به تغییرات اعمال شده در بسته معیارهای قابلیت انجام، مفید بودن ، واضح و روشن بودن فرایند ها ومناسب بودن زمان ارائه خدمت توسط پزشک و مراقبین سلامت مورد بررسی قرار گیرد.

در تاریخ نهم شهریور ابتدا در مرکز جامع سلامت روستایی جلال آباد و خانه بهداشت ضمیمه شهرستان نجف آباد کلیه برنامه های سلامت کودکان بررسی شد سپس به منظور بررسی  مشکلات سامانه سیب و نظارت نحوه فرایند خرید و توزیع اقلام  از مرکز امیر امومنین نظارت به عمل آمد . در پایان  فرم های پایش برنامه با توجه به تغییرات اعمال شده به پزشک  و مراقبین سلامت تحویل داده شد .