دومین کارگاه دوره کوتاه مدت طب سالمندی

دومین کارگاه دوره کوتاه مدت طب سالمندی ویژه پزشکان در روز پنج شنبه ۱۵ تیرماه ۹۶ در محل سالن اجتماعات مرکز بهداشت استان برگزار شد.

پیرو مصوبه دوره کوتاه مدت طب سالمندی در کمیته راهبردی سلامت سالمندان به ریاست رییس محترم دانشگاه،  دومین کارگاه این دوره تحت عنوان " سندرمهای سالمندی (۲)" جهت سه گروه پزشک از سه حوزه، پزشکان سالمندان شبکه های بهداشت و درمان، نمایندگان معاونت درمان و بیمارستانهای دوستدار سالمند و نمایندگان سازمانها در سالن معاونت بهداشت برگزار گردید.

در این کارگاه ابتدا مباحث اختلالات بینایی شایع در سالمندان ( کاتاراکت و گلوکوم ) توسط جناب آقای دکتر صالحی فوق تخصص محترم شبکیه چشم و هیئت علمی دانشگاه ، اختلالات شایع شنوایی در سالمندان (پیرگوشی – سرگیجه – عوارض دارویی در گوش – عفونتهای گوش) توسط جناب آقای دکتر ربیعی فلوشیپ محترم جراحی گوش و هیئت علمی دانشگاه ، مبحث توانبخشی مشکلات گوش توسط جناب آقای نیلفروش هیئت علمی محترم دانشکده توانبخشی، تغییرات ظرفیت شناختی و زبانی در دوران سالمندیتوسط سرکار خانم دکتر قسیسین هیئت علمی محترم دانشکده توانبخشی و در پایان مشکلات دهان و دندان در دوران سالمندی توسط سرکار خانم دکتر طحانی هیئت علمی محترم دانشکده دندانپزشکی ارائه گردید.