دهمین کمیته راهبردی سلامت سالمندان

جلسه توسط جناب آقای دکتر حیدری معاونت محترم بهداشت با خیر مقدم و تبریک ماه مبارک رمضان شروع گردید و درادامه سرکار خانم دکتر مصطفوی مقدمه ای در مورد اهمیت سالمندی و رشد بالای جمعیت سالمندان در دنیا و بویژه کشور ما و لزوم برنامه ریزی برای رویارویی با این پدیده بیان نمودند . در ادامه مصوبات جلسات قبل بصورت خلاصه بیان شد .در مورد لزوم راه اندازی کلینیک حافظه ،مقرر گردید وضعیت موجود و مدل مالی طرح بررسی گردد. در مورد بیمارستانهای دوستدار سالمند و پیشرفت انها در استاندارد سازی و ارتقای فرهنگ برخورد با بیماران سالمند در کلیه بیمارستانها و هچنین مدل های استفاده از کمک های غیر مالی افراد داوطلب بحث شد.در مورد لزوم افتتاح داروخانه های دوستدار سالمند و اهمیت بررسی وضعیت دارویی  و پیشگیری از خطا های دارویی پیشنهادات و طر ح هایی مطرح گردید که لازم است پیگیری شود . در پایان سرکار خانم دکتر چنگیز ضمن ارایه بیانات و راهکارهایی در مورد طرح های مذکور ، پاره ای از مشکلات بودجه ای دانشگاه و لزوم برنامه ریزی های دقیق و صرفه جویی در برنامه ها  را تبیین فرمودند.