جلسه هماهنگی بهداشت محیط با مراکز صنعتی تولید روغن های بکر

در تاریخ ۱۹مردادماه۹۶ جلسه هماهنگی و بیان شیوه کار، انتظارات و کنترل های بهداشتی مراکز صنفی تولید روغن های بکر پرس سرد ( cold press)

 

 

 

 

 

 

 

با حضور مدیر گروه مهندسی بهداشت محیط و کارشناسان برنامه بهداشت مواد غذایی استان، نمایندگان مرکز بهداشت شماره ۲ اصفهان ، نائب رئیس اتحادیه سقط فروش و خشکبار شهرستان اصفهان و تعدادی از مسئولین و متصدیان این واحد ها در سالن اجتماعات مرکز امام علی (ع) برگزار گردید.

در این جلسه در خصوص شرایط عمومی این مراکز مطابق آیین نامه اجرایی و دستورالعمل اصلاحیه ماده ۱۳ قانون مواد خوردنی، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی و همچنین ضوابط اختصاصی این مراکز در خصوص تامین مواد اولیه ، حیطه کاری این واحد ها، متراژ قابل قبول، نوع تجهیزات و راهکارهای کنترل کیفی مستمر آنها مطالبی ارائه گردید.

دیدگاه جدیدی بگذارید

Filtered HTML

  • آدرس صفحات وب و آدرس‌های پست الکترونیکی بصورت خودکار به پیوند تبدیل می‌شوند.
  • تگ‌های HTML مجاز: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.

Plain text

  • هیچ تگ HTML ی مجاز نیست.
  • آدرس صفحات وب و آدرس‌های پست الکترونیکی بصورت خودکار به پیوند تبدیل می‌شوند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.