جلسه مهارت آموزی مراقبت اغوشی (KMC) وتعبیه گاواژ(NG TUBE)

واحد سلامت کودکان گروه سلامت خانواده و جمعیت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان جلسه مهارت آموزی مراقبت اغوشی (KMC) وتعبیه گاواژ(NG TUBE) را برگزار کرد.

در تاریخ ۹۷/۳/۷ جلسه مهارت آموزی مراقبت اغوشی (KMC) وتعبیه گاواژ (NG TUBE) جهت کارشناسان مراقب نوزادان پرخطر در منزل در بخش مراقبت های ویژه بیمارستان عسگریه برگزار گردید. در این کارگاه نحوه گذاشتن لوله تغذیه بصورت NG و مراقبت آغوشی نوزادان پرخطر به صورت عملی توسط سرکار خانم دکتر قهساره اردستانی عضو محترم هیات عملی دانشکده پزشکی آموزش داده شد. در پایان تعدادی از شرکت کنندگان عناوین آموزش داده شده را بصورت عملی انجام دادند.