جلسه شورای عالی سلامت مدارس استان اصفهان

تشکیل جلسه شورای عالی سلامت  مدارس استان اصفهان درتاریخ ۹۷/۲/۲۵ دردفترریاست دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

جلسه شورای عالی سلامت  مدارس استان اصفهان درتاریخ ۹۷/۲/۲۵ راس ساعت ۷/۳۰ دردفترریاست دانشگاه با حضور خانم دکترچنگیز رئیس محترم دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ، آقای احمدی سرپرست محترم اداره کل آموزش و پرورش استان، آقای دکترحیدری رئیس محترم مرکز بهداشت استان، آقای رئیسی معاون محترم تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان، آقای دکتر صادقیان معاون محترم اجرایی مرکز بهداشت استان و همچنین کارشناسان مسئول هر دو ارگان دردفترریاست دانشگاه علوم پزشکی اصفهان باهدف بررسی برنامه های سلامت جامعه مدرسه درسال تحصیلی ۹۸-۹۷ (عناوین ، مجری وشیوه اجرا ) تشکیل گردید.