جشنواره سفیران سلامت دانش آموزی

اولین جشنواره سفیران  سلامت دانش آموزی امروز دوشنبه ۴ اردیبهشت ماه ۹۶  در محل خانه معلم (۳) اصفهان با حضور بیش از ۲۰۰ نفر از برترین های سفیران دانش آموزی سراسر استان برگزار شد.

این جشنواره  با مشارکت معاونت تربیت بدنی و  سلامت اداره کل  آموزش و پرورش  استان و گروه آموزش و ارتقای سلامت مرکز بهداشت استان  و با حضور جناب آقای قائدی ها مدیر کل آموزش و پرورش استان و جناب آقای دکتر خدیوی معاون  بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و جمعی از مسئولین و کارشناسان هر دو حوزه  و دانش اموزان  برگزیده سفیران دانش آموزی برگزار گردید و از حائزین  رتبه های برتر تقدیر و تشکر به عمل آمد و  جوایزی به ایشان اهدا گردید.