تشکیل اولین کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان

اولین کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان در روز چهارشنبه ۲۰ اردیبهشت ماه ۱۳۹۶باحضورمعاون محترم سیاسی امنیتی استانداری، ریاست محترم دانشگاه،معاون بهداشتی دانشگاه ، تعدادی از فرمانداران شهرستانهای درگیر ومدیران وکارشناسان مدعو ازسایرسازمانها و ارگانهای استان در استانداری برگزار شد

در این کارگروه  موضوع کنترل و مبارزه با بیماری سالک مورد بررسی  وعملکرد،مشکلات و نیازهای دانشگاه وشهرستانهای آلوده در این حوزه برای ابلاغ به فرمانداران شهرستانهای درگیر و بمنظورحمایت از اجرای برنامه در سال جاری ونهایتا پیگیری منابع مالی مورد نیاز از سوی استانداری و برنامه بودجه و دانشگاه مطرح و مورد تصویب قرار گرفت.