برگزاری نخستین اجلاس سراسری معاونین اجرایی دانشگاه های علوم پزشکی کشور

در راستای اجرای برنامه های خدمات نوین سلامت و به منظور تحقق اهداف کلان برنامه در حیطه مدیریت منابع مالی، انسانی و تجهیزاتی، ضمن هماهنگی با اداره سلامت میانسالان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به میزبانی معاونت بهداشتی اصفهان و با حضور قائم مقام محترم معاونت بهداشت و مدیران کل محترم دفاتر و مراکز معاونت بهداشتی

و نیز حضور معاونین محترم اجرایی کلیه دانشگاه های علوم پزشکی کشور در تاریخ های ۱۹ و ۲۰ بهمن ماه در محل هتل آسمان در حال برگزاري است .در این نشست دو روزه که با سخنرانی جناب آقای دکتر خدیوی معاون محترم بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان آغاز گردید ، مباحث کلی مدیریت اجرایی برنامه های نوین سلامت و خدمات فنی توسط رؤسای محترم ادارات کل وزارت بهداشت ،ارائه مي گردد ومباحث عملی طی کارگروهی مورد بحث و بررسي قرار مي گيرد.