برگزاری زیر کمیته پانزدهمین کمیته دانشگاهی ارتقاء سلامت کودکان

پیرو برگزاری پانزدهمین کمیته دانشگاهی ارتقا سلامت کودکان در آبان ماه سال ۱۳۹۵ در حضور ریاست محترم دانشگاه ،زیر کمیته ی با حضور نمایندگان محترم دانشکده های پزشکی،‌ پرستاری و مامایی، بهداشت، معاونت درمان و معاونت بهداشت در تاریخ ۴مردادماه۹۶ در محل دفتر معاون محترم فنی مرکز بهداشت استان برگزار گردید،

در جلسه فوق ضمن ارائه شاخص های مرگ و میر کودکان زیر ۵ سال طی سال ۱۳۹۵، پیرامون نحوه برگزاری همایش پیشگیری از مرگ های کودکان بحث و تبادل نظر شد و مقرر گردید:

۱-   هماهنگی با اعضای محترم هیأت علمی و معرفی دبیر همایش انجام شود.

۲-   گزارش موردی از مرگ های حادثه ای با همکاری پزشکان محترم اورژانس، معاونت درمان و معاونت بهداشتی تهیه گردد.

۳-   به منظور تهیه برنامه زمانبندی و شیوه برگزاری همایش جلسه ای در مهر ماه برگزار و تصمیم گیری نهایی صورت گیرد.